Един от най-сериозните опозиционери в рамките на БСП - шефът на

...
Един от най-сериозните опозиционери в рамките на БСП - шефът на
Коментари Харесай

Паргов: Оставката на Нинова вече е на дневен ред

Един от най-сериозните опозиционери в рамките на Българска социалистическа партия - шефът на столичната организация Калоян Паргов, още веднъж изиска оставката на партийното управление. " Българска социалистическа партия не устоя " поправителния "  на 11 юли. Оставката на водача на левицата Корнелия Нинова към този момент е на дневен ред ", съобщи Паргов пред bTV.

" Докато хората се бунтуваха на площадите, нашият фокус беше вторачен вътре в нас и явно, че изпуснахме значими трендове и процеси в обществото ", сподели Паргов. Според него електорални маси са се отделили тогава.

" Направихме и грешката да не покажем безапелационна поддръжка за президента. Не излязохме септември месец на площада при хората, а им казахме, че вътре в Народното събрание ще пазиме ползите им. Явно те не видяха това ", счита ръководителят на БСП-София.

Паргов съобщи, че оставката на Нинова е на дневен ред, само че в това време акцентира, че:  " Трябва да се направи по-цялостна ретроспекция. Моделът, който тя вкара, имаше своя триумф, само че след това нещо се случи 2020 г. След като през 2017 година имаш 1 милион гласа и 2021 година имаш най-големия спад и то в съпротива, очевидно повече не може да се работи по този начин и има потребност от смяна. "

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР